Posted on

O introducere dinamică în Ableton Live II

Cursul Misbits pentru începători sau cei care au cunoștințe de bază Ableton Live revine pentru a doua sesiune.

În cadrul acestui curs, se vor descoperi secretele producției muzicale deblocând întregul potențial creativ. Curatoriat de Cosmin Dumitru [Momentdat], cursul este o poarta de acces către o nouă experiență.

Încă de la început, studenții se acomodează cu interfața intuitivă Live, explorând modurile Session și Arrangement View, configurând preferințele audio și MIDI. Cunoștințele prezentate în aceste sesiuni inițiale constituie baza pentru cursurile ulterioare.

Pornind de la elementele de bază ale sunetului și de la elementele esențiale MIDI, cursanții traversează tărâmul sintezei audio, învățând complexitatea sintezei FM cu Operator și posibilitățile futuriste cu Wavetable. În sesiunile următoare, sunt create patternuri de tobe, linii de bass, melodii și acorduri, oferind o înțelegere a producției de muzică electronică.

Pe măsură ce cursul se derulează, studenții aprofundeaza arta sound designului, ajungând să cunoască majoritatea instrumentelor și efectelor native din Ableton Live. Complexitatea aranjării loop-urilor și a clipurilor într-o structură coerentă devine un plan de lucru organizat, oferind template pentru crearea de sunete dinamice și în evoluție.

Cursul culminează cu prezentarea pieselor finale, oferind cursanților șansa de a-și împărtăși versiunile mixului. Feedback-ul primit devine un dialog constructiv, îndrumându-i spre perfecționarea abilităților lor.

În cuvintele studenților noștri, cursul Ableton Live a fost o experiență transformatoare, îmbinând perfect teoria și practica. Nu este doar un curs; este o călătorie în lumea muzicii, susținută de mentori dedicați, gata să-ți încurajeze creativitatea și inovația.

Acest curs nu se referă doar la învățarea producției muzicale, ci și la deblocarea potentialului creativ. Află mai multe detalii despre programa cursului și înscrieri în linkul de mai jos:

Detalii și înscrieri: https://misbits.ro/o-introducere-dinamica-in-ableton-live/